Henna painting- Bruidshenna

Van een klein patroon tot beide handen en voeten vol, Nayali henna is er voor de bruid die op zoek is naar exclusiviteit. Wij zorgen ervoor dat jouw hennaversiering op de grote dag een uniek kunstwerk is dat aan al je wensen voldoet!

 

Nayali henna: kwaliteit en professionaliteit

Kwaliteit is bij ons belangrijker dan kwantiteit. Bij Nayali ben je verzekerd van de juiste aandacht, nauwkeurig getekende patronen en een mooi kleurresultaat. Wij boeken niet meer dan één bruid per dag. De tijd van het henna zetten kan bij ons gehalveerd worden doordat het mogelijk is om met twee artiesten te komen. Zo geniet je zelf zoveel mogelijk van je dag!
 

Veilige hennapasta

Onze hennapasta maken we zelf met hoogwaardige producten zoals Jamila hennapoeder en etherische lavendel olie. Wij voegen geen chemische middelen toe om het kleuringsproces te versnellen. Onze hennapasta is geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaakt geen huidirritatie. Informeer naar de mogelijkheden!
 

“Het was simpelweg perfect. Het eindresultaat was erg mooi geworden. Ik ben zeer tevreden over Nayali Henna, ik raad het elke bruid aan om hen als henna artiesten te nemen, twee dames met volle concentratie en plezier voor hun werk. Helemaal top!”
Mariam, Nijmegen

 

Tarieven bruidshenna

Wij hanteren een tarief van 66 euro per uur/per henna artiest met een minimum van 2 uur. Dit is inclusief 21% BTW, maar exclusief reiskosten vanuit Nijmegen. Wensen met betrekking tot stijl en hoeveelheid henna verschillen per persoon, daarom maken wij altijd een offerte op maat.
Voor een goed resultaat is het zeer belangrijk om geconcentreerd en in alle rust te kunnen werken. Op de dag van het hennafeest komen wij daarom vroeger, zodat de henna schildering al klaar is wanneer de gasten arriveren.