Henna painting- Belly blessing

Een belly blessing van Nayali is een betekenisvolle manier om stil te staan bij je zwangerschap, de viering van nieuw leven! Ervaar de ontspannende werking van een belly blessing door een moment voor jezelf te nemen of geef deze behandeling cadeau.

“Fantastisch!! rust en aandacht voor zwangere vrouw en ongeboren kindje!”
Ushi, Leiden

 

Henna: geluk en bescherming

Veel culturen kennen rituelen met henna rond zwangerschap en geboorte. Moeder en kind worden volgens de tradities door henna gezegend en beschermd. Wanneer henna tijdens de zwangerschap wordt opgebracht zou dit de bevalling ten goede komen en ‘boze geesten’ op afstand houden. Deze symboliek vind je terug in een belly blessing van Nayali. Tijdens deze rustgevende behandeling schildert de henna artiest een hennapatroon op je zwangere buik. In onze henna workshop voor professionals leer je hoe je belly blessings kunt maken.

Veilig voor moeder en kind

Onze homemade hennapasta bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, waaronder etherische lavendelolie. Deze ontspant en geeft een heerlijk zachte geur. De hennapasta is veilig voor moeder en kind. We adviseren je graag over patronen en hoeveelheid henna.

Belly blessing at home

Lekker ontspannen bij je thuis.

  • 2 uur hennapainting. Prijs: € 125,-

De rustgevende werking staat hierbij centraal; relaxed muziekje en kaarsjes aan, telefoon uit:) Het beste hiervoor is een 1 op 1 sessie met de henna artiest.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief materiaalkosten en btw, maar exclusief reiskosten (buiten Nijmegen).

Bekijk hier nog meer foto’s van een Nayali belly blessing.
Geef jezelf of een ander een origineel cadeau en boek nu een belly blessing van Nayali!
Bescherm je huid tijdens en na de zwangerschap met biologische argan olie van Nayali
Leer zelf henna zetten in een henna workshop