Henna cursus- Professionals

Als professioneel henna artiest hebben we jarenlange ervaring opgebouwd. Van bruidshenna tot belly blessings, bedrijfsfeest tot festival, met onze henna art hebben we op de meest uiteenlopende plaatsen gewerkt. Door trainingen te volgen van onder andere Ash Kumar blijven we onszelf ontwikkelen. Onze kennis van en passie voor henna willen we graag met iedereen delen. Daarom bieden wij workshops aan op 3 niveaus: beginners, gevorderden en professionals.

Henna cursus- Professionals

Heb je plannen om professioneel henna artiest te worden? Wil je henna leren zetten als aanvulling op je beroepsactiviteit, of wil je je gewoon graag verdiepen in de henna kunst? Volg dan onze tweedaagse henna cursus aan één van de mooie locaties van de Wellness Academie! De cursussen zijn zowel geschikt voor beginners als mensen die al ervaring hebben met henna zetten.

Uniek aan onze cursussen voor professionals is, dat wij je alle tips en tricks geven die wij in onze jarenlange carrière als henna artiesten hebben ondervonden. De volgende onderwerpen komen aan bod;

 • Hennapasta maken van begin tot eind
 • Oorsprong en tradities
 • Symboliek en rituelen van henna
 • Diverse patronen en stijlen
 • Voor- en nazorg
 • Henna painting technieken
 • Bruidshenna en belly blessings
 • Feestelijke accenten met glittergel
 • Tips voor een professioneel henna artiest:
  Waar is hennapainting toepasbaar? Waarin kan ik mij onderscheiden? Hoe bouw ik een portfolio op? Hoe ga ik met lastige situaties om?

Bekijk foto’s van de henna cursus in ons portfolio.

Weekend cursus Wellness Academie

 

Data

3 en 4 november 2018 locatie Hasselt (BE)

17 en 18 november 2018 locatie Rotterdam

Duur

2 dagen (= 1 weekend) van 10.00u tot 17.00u.

Certificaat voorzien na afloop: Ja.

Inschrijven

Voor meer info en inschrijving kijk je op de website van de Wellness Academie Of stuur een mailtje naar info@nayali.nl

Tarieven

€ 265: normaal tarief.

Subsidies:

KMO-portefeuille (Vlaamse zelfstandigen): Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot €2500 subsidie aanvragen. Meer info over de KMO-portefeuille

Werkzoekende: Geregistreerd als werkzoekende bij de VDAB? Dan krijg je van de Wellness Academie 10% korting op deze cursus!

Start je carrière als professioneel henna artiest

We werken met kleine groepen en gedurende een heel weekend. Hierdoor haal je het maximale uit de cursus en is er voor iedereen voldoende aandacht. Dit is een investering in jouw carrière als professioneel henna artiest!

Boek een henna workshop van Nayali!
Blijf op de hoogte van onze promoties via Facebook en Twitter
Wil je ons liever henna laten zetten? Nayali henna art op feesten