Henna painting- Feesten en individueel

Henna painting- Feesten en individueel

Een origineel idee nodig voor een bedrijfsfeest? Of op zoek naar een interessante act voor een thema feest? Van 10 tot 1000 gasten, wij laten zoveel mogelijk mensen kennis maken met een betekenisvol ritueel. Een henna tattoo brengt geluk en is fascinerend om te zien. Met een henna versiering van Nayali zal men het feest nog zeker een tijd lang herinneren!
Wil je zelf een henna tekening? Ook hiervoor is onderstaand uurtarief van toepassing. Wij hebben geen salon en komen op locatie.

 

Over henna
  • Henna is helemaal pijnloos en geschikt voor jong en oud*
  • Nayali Henna gebruikt 100% natuurlijke henna om de meest prachtige patronen te tekenen
  • De gedetailleerde ontwerpen worden uit de losse hand op de huid getekend. Henna laat een mooi donker gekleurd patroon achter wat 1 à 2 weken kan blijven zitten.
  • Glitter henna is ideaal voor gasten die geen echte henna willen, of om feestelijke accenten aan te brengen aan hennapatronen.
  • Gasten worden goed geïnformeerd over henna en krijgen duidelijke aftercare instructies
  • Door onze jarenlange ervaring als henna artiest zijn wij veelzijdig inzetbaar

*Onze henna bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is daardoor geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
 

Nayali henna painting op uw feest!

Henna painting past bij diverse themafeesten: Arabisch, Indiaas, multicultureel of 1001 nacht. Wij komen graag in gepaste stijl naar u toe en nemen kleurrijke tafeldecoratie mee. Eén henna artiest tekent per uur ongeveer bij 10 gasten een eenvoudig diagonaal hennapatroon. Met glittergel van Ash Kumar is het mogelijk om feestelijke accenten aan te brengen.

                                                      

 

Henna painting individueel en privé feesten

Vanaf  66 euro per uur per artiest met een minimum van 2 uur. Dit is inclusief materiaalkosten en btw, maar exclusief reiskosten (buiten Nijmegen). Dit tarief en de minimum boeking is ook van toepassing op henna zetten bij particulieren.

Henna painting op bedrijfsfeesten

Voor henna op bedrijfsfeesten en evenementen zijn prijzen op aanvraag, e-mail ons voor meer informatie. Bekijk hier referenties van bedrijven.