Henna workshops

Wat is de betekenis van een henna tattoo? Marokkaanse henna, mehndi, wat is het verschil? Hoe krijg je nou donkere henna? Met de henna workshops van Nayali leer je in korte tijd alles over henna art!

Als professioneel henna artiest hebben we jarenlange ervaring opgebouwd. Van bruidshenna tot belly blessings, bedrijfsfeest tot festival, met onze henna art hebben we op de meest uiteenlopende plaatsen gewerkt. Door trainingen te volgen van onder andere Ash Kumar blijven we onszelf ontwikkelen. Onze kennis van en passie voor henna willen we graag met iedereen delen. Daarom bieden wij workshops aan op 3 niveaus;

Henna workshop- Beginners
Maak kennis met henna art en leer zelf henna te zetten.

*Bij voldoende interesse organiseren we zelf in Nijmegen een workshop op beginners niveau. Stuur ons een mailtje als je hiervan op de hoogte gehouden wil worden.
Henna workshop- Gevorderden
Leer meer over geschiedenis en gebruiken van henna en ontdek bijzondere technieken.

*Bij voldoende interesse organiseren we zelf in Nijmegen een workshop op gevorderden niveau. Stuur ons een mailtje als je hiervan op de hoogte gehouden wil worden.

Henna workshop- Professionals
Leer alles over henna en ontwikkel jezelf tot een professioneel henna artiest!

Henna workshops voor scholen en jongeren organisaties

Op zoek naar een originele en boeiende activiteit voor een klassendag of kunst- en cultuurprogramma? Vind uw organisatie het belangrijk om aandacht te geven aan verdraagzaamheid en culturele diversiteit? In samenwerking met docenten en programmamakers stellen wij een henna workshop op maat samen. We hebben veel ervaring met het geven van henna workshops op scholen en jongeren organisaties.