Over Nayali

Nayali zijn wij, Yara en Laura. Twee zussen met een grote passie voor henna en hammam rituelen. Tijdens een verblijf in Casablanca in 2004 maakten wij kennis met de weldaad van henna en arganolie voor huid en haar. Sindsdien hebben wij ons verdiept in henna art en Marokkaanse schoonheidsrituelen en hopen wij zoveel mogelijk mensen in onze passie te laten delen!

“Toen we bij tante Bahia werden betoverd door haar sierlijke hennapatronen, hadden we nooit gedacht dat deze kunst ons zo lang in haar greep zou houden! “

Henna artiesten

Met een achtergrond in culturele antropologie en een grote interesse in oriëntaalse rituelen benadrukken we de symbolische betekenis van henna in ons werk. Dankzij onze jarenlange praktijkervaring met henna workshops, bruidshenna, bellyblessings en hennapainting op feesten zijn wij veelzijdig inzetbaar. Referenties over ons werk als henna artiest lees je hier. Wij maken onze 100% natuurlijke hennapasta zelf met uitsluitend hoogwaardige materialen zoals Jamila en Ash Kumar hennapoeder en etherische oliën. Wil je zelf aan de slag? Onze producten voor henna art zijn te koop!

 

Henna & hammam rituals

Wij geloven dat het in deze drukke tijd nodig is om af en toe tot rust te komen, te ontspannen en even aandacht aan jezelf te geven. Het liefst met verzorgingsproducten zonder synthetische stoffen. Dat is zo mooi aan onze henna en hammam producten: 100% puur natuur. Wil je je huid verbeteren en verzorgen met natuurlijke schoonheidsproducten? Probeer dan onze heilzame biologische argan olie. Heb je iets te vieren? Onze originele henna art maakt van elke gelegenheid een feest!

The oriental lifestyle

Oriëntaalse schoonheidsrituelen vertegenwoordigen volgens ons het bijzondere en authentieke aan “the oriental lifestyle”. Voor ons is dit een multiculturele manier van leven vol natuurlijke schoonheidsverzorging, food en ambachtelijke producten. Regelmatig reizen we naar Marrakech en Londen voor inspiratie op henna en beauty gebied, maar ook om op zoek te gaan naar een origineel restaurant of dat ene vintage jurkje. Volg ons op instagram, facebook of lees erover in onze blog!

 

E-mail ons voor meer informatie. Wij zijn werkzaam vanuit Nijmegen en zowel in Nederland als het buitenland inzetbaar.

Lees hier onze beauty tips voor een hammam at home!
Bekijk ons henna portfolio