Reviews argan olie

Reviews argan olie

Zelf zijn we natuurlijk al helemaal overtuigd van de voordelen van onze argan olie, maar positieve reviews, opmerkingen en getuigenissen van andere gebruikers zijn voor ons de ultieme bevestiging:)

Lees hier over de verschillende toepassingen van Nayali argan olie en probeer het zelf!

Laat ons via info@nayali weten wat jíj van onze argan olie vindt!

 
 

“De olie wordt door Nayali geleverd met een uitgebreide gebruiksaanwijzing voor verschillende toepassingen. Na wat experimenten is mijn favoriete gebruik nu het aanbrengen van enkele druppels van de pure olie op onderbenen en gezicht na het douchen. Ik merk dat mijn (van nature vochtarme) huid daar heel zacht van wordt, en ook lang zacht blijft. Verder is het gebruik van de olie i.c.m. de rasoul ook een aanrader als masker. De heerlijk kruidige geur met aardetinten maakt het gebruik ervan nog aantrekkelijker.”

Marieke, Nijmegen

 

“Yara, sinds ik van je tante `n keer argan olie heb geprobeerd gebruik ik niets anders meer.
Het smeert heerlijk uit, trekt snel in de huid, de huid voelt zacht en zeker niet vet aan.
Zomers heerlijk om je gezicht mee in te smeren na een dagje strand en in de winter goed voor mijn droge trekkerige huid.
Heerlijk …ik ben er verslaafd aan en gebruik niets anders meer.
Ook fijn om je handen en nagels mee in te smeren. Ze worden er zacht van en zijn niet meer droog. Zeker met vriesweer!”

Loes, Leiden

 

“Door het gebruik van arganolie van Nayali na het scheren heb ik het idee dat mijn huid herstelt en zachter wordt. Ik gebruik het ook als ik een sneetje of wondje heb, dan geneest het veel sneller.”

Elias, Den Bosch

“Dankzij jullie argan olie heb ik geen droge, pijnlijke hoofdhuid meer.   Nadat ik mijn haren gewassen heb laat ik het een half uurtje intrekken of soms slaap ik er een nachtje mee”.

Melvin, Zoetermeer


 

“Ik gebruik Nayali argan olie voor de droge plekjes in mijn gezicht. Ik heb een zeer droge en gevoelige huid, de olie is goed geschikt voor mijn huid. Deze is in tijden niet meer zo zacht geweest. Daarnaast gebruik ik de olie ook voor mijn haren, voor het slapen doe ik een aantal druppels in mijn haarpunten, hierdoor zien mijn haren er verzorgd en gezond uit.”

Eva, Millingen aan de Rijn

 

“Ik heb een gemengde huid en was daardoor eerst bang dat een olie mijn huid alleen maar vetter zou maken. Normaal gesproken was ik mijn gezicht in de ochtend en gebruik ik daarna een gezichtscrème. Maar op aanraden van Nayali, om mijn gezicht ook ‘s avonds te reinigen en te verzorgen, gebruik ik nu argan olie als nachtcrème. Zeker niet vet en merkte al na een paar dagen duidelijk verschil. Mijn huid ziet er gezonder uit. Ook heel fijn als ik weer eens last heb van lichte eczeem rond mijn ogen, omdat het pure olie betreft en dus geen parfum bevat. Ik gebruik het nu vooral voor mijn gezicht, maar als mijn armen of benen droog aanvoelen gebruik ik het ook daarvoor. Een olie voor je hele lichaam en zeker waar voor je geld, omdat je er ook niet veel van hoeft te gebruiken.”

Chong-Yan, Amsterdam