Shop henna & hammam

 
Op zoek naar een origineel en betekenisvol cadeau? Van klein neefje tot overgrootmoeder, bij Nayali vind je voor iedereen een passend geschenk. Wat dacht je van een hennaworkshop voor beginners? Of een rustgevende belly blessing?Vergeet vooral jezelf niet!

Voordelige duo box rozenwater&argan olie

Een gezonde huid die in balans is en zacht aanvoelt? Met deze perfect match vind je je healthy glow terug! Gun jezelf of een ander bio rozenwater en argan olie, nu samen voor 34,95 euro i.p.v. 40,90 euro. Plus nog een mooie geschenkverpakking om het af te maken:)

Duo box rozenwater&argan olie 2 x 100ml 

€34,95 Bestel duo box

Nayali Hammam Rituals
Rhassoul Poeder 200g € 9,50 100% natuurlijk kleimasker voor gezicht en lichaam. Zuivert, kalmeert en verkwikt de huid zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten. Rijk aan mineralen als silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium, spoorelementen en pro-vitaminen. Bestel rhassoul poeder
Rozenhydrolaat 100ml € 11,95 Biologisch rozenhydrolaat van Nayali reinigt, kalmeert, verfrist de huid en helpt haar te verstevigen. Dit Marokkaans rozenwater is verkregen uit destillatie van hand geplukte Damascus rozen. Het hydrolaat bevat geen synthetische aroma’s en is 100% natuurlijk. Bestel rozenhydrolaat
Argan olie 50 ml € 17,95100 ml € 28,95 100% pure cosmetische argan olie. Hydrateert, herstelt en beschermt de huid tegen huidveroudering. Maakt het haar gezond, zacht en glanzend. Versterkt de nagels. Bestel argan olie of kijk bij onze verkooppunten. Meer informatie over het gebruik van Nayali argan olie en de reviews lees je hier.

Amber en Musk Solide Parfum

25-30 gram € 8,50 Geniet van de intense geur van amber of musk…Wrijf het parfumblokje over de huid of leg het in een kamer of linnenkast. De subtiele oriëntaalse geur blijft jarenlang behouden door de geconcentreerde formule. Gemaakt in Marokko volgens een authentiek recept. Verdeel het blokje in tweeën en verspreid de geur over meerdere kamers.

Bestel amber of musk solide parfum of kijk bij onze verkooppunten

 

Nayali Henna Rituals

Nayali werkt uitsluitend met hoogwaardige henna producten, waaronder Jamila Hennapoeder. Onze homemade hennapasta is 100% natuurlijk en geeft een mooi donker kleurresultaat. Met deze henna producten maak je nu ook thuis jouw ideale hennapasta en maak je zelf de mooiste henna versieringen!

Jamila Henna 100g €9,00

 

Professionele henna artiesten wereldwijd zijn enthousiast over deze hennapoeder uit Pakistan. De pasta is eenvoudig en snel te maken, zeer prettig in gebruik en het garandeert een mooi donkerrood kleurresultaat. Doordat de hennapoeder 3 keer gezeefd is, voelt het silky smooth aan en vormt de pasta geen klontjes. Het vastzitten van hennaspuiten en cones is nu echt verleden tijd! Het maken van de pasta is erg eenvoudig, het is niet meer nodig om koffie, thee of andere ingrediënten te verwerken in je recept! Het enige dat je hoeft toe te voegen is etherische olie zoals lavendel of tea tree.

Bestel Jamila hennapoeder

Set van 2 hennaspuiten à 5ml € 2,95

De plastic spuiten worden geleverd met een stompe naald en kun je zelf met hennapasta vullen. Hiermee werk je netjes en gedetailleerd. Deze manier van henna zetten zie je vooral terug in Marokko. Bestel hennaspuit

Bestelling plaatsen

Stuur s.v.p. een e-mail naar info@nayali.nl met je gewenste bestelling en adresgegevens, wij zullen je een prijsopgave sturen. Nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven ontvang je van ons de producten binnen 2 werkdagen per post.
Wil je eerst henna leren zetten? Boek dan nu een henna workshop van Nayali!